ico textsize.png Tekststørrelse
ico contrast.png Kontrast

DistriktForsk - hva er det ?

DistriktForsk er Trøndelag fylkeskommunes nye regionale satsing for å styrke og utvikle distriktsnæringslivet i fylket.

Prosjektet har som mål å moblisere flere distriktsbedrifter til å ta forskning i bruk i sitt innovasjonsarbeid.  I DistriktForsk kan bedrifter med liten eller ingen FoU-erfaring få støtte til å gjennomføre et forprosjekt sammen med en forsker.  De kan også få hjelp til å komme i kontakt med riktig forskningsmiljø.

Hvem kan hjelpe bedriften?

Den beste måten å komme igang på er å ta initiativ til en prat med en av DistriktForsk mange kompetansemeglere.  Disse finner du hos nærmeste innovasjonsselskap.  Ved næringshagene og inkubatorene i fylket  jobber det dyktige og engasjerte personer som gjennom DistriktForsk ordningen tilbyr bedrifter hjelp i ide- og prosjektutviklingsfasen.

Hvem kan søke forprosjekt?

Bedrifter som er lokalisert i Trøndelag kan søke om støtte når de samarbeider med et FoU-miljø.  Det leggges ingen begrensninger med hensyn til bransje/næring.  Enkeltbedrifter eller bedrifter i samarbeid kan få inntil 200.000 kr i støtte.  Forprosjektmidlene har løpende frister.

For mer informasjon om ordningen og kompetansemeglerne les her.  Spørsmål om DistriktForsk kan også rettes til undertegnede.

MVH

Sør Trøndelag fylkeskommune, Linda Byge, Prosjektleder DistriktForsk. Mobil 90842954, e-post: linda.bye@stfk.no

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut