ico textsize.png Tekststørrelse
ico contrast.png Kontrast

Kommunekampen 2009

Kommunekampen, ”Bli kjent i Sør Trøndelag!” har oppstart 12. september. Dette pga forsinkelser fra fylket. Dette er en gratis kampanje for alle innbyggerne i Snillfjord kommune og hele Sør-Trøndelag Fylke. Alle oppfordres til å delta! Sør-Trøndelag fylkeskommune har i samarbeid med Bedriftsidretten og kommunene utarbeidet denne nye turtilbudet med to turmål i hver kommune. Målet er å få flere ut på tur, og å bli kjent i eget fylke. Dette med bakgrunn i myndighetenes anbefaling om daglig fysisk aktivitet for hele befolkningen.

Vi har valgt ut to turmål i Snillfjord, Åhammeren og Vennaknubben. Der er nå lagt ut skilter med informasjon på hver av de to turmålene. På hvert turmål finner du en kode som du kan bruke til å registrere turen din, ved å sende sms eller på www.kommunekampen.no, eller registrere dette på nettet etter turen. Det er lurt å registrere seg på www.kommunekampen.no først. På nettsiden finner du kart og beskrivelser for hvert turmål.

Det blir premiering for flest turmål, flest besøk, og sprekeste kommune.
Hjelp oss å bli sprekeste kommune i Sør Trøndelag!

Kampanjeperiode er 12. sept til 12. desember. Alle deltakere og turgåere oppfordres til å vise respekt og hensyn med tanke på jakten i de aktuelle områdene. Ved Åhammeren er det best å gå opp forbi gården til Jarle Skårild, og holde seg til stien, og gå ned samme veien når jakten pågår.


Med vennlig hilsen
Zhivko P.
FYSAK koordinator
Tips en venn  Skriv ut