ico textsize.png Tekststørrelse
ico contrast.png Kontrast

Nominert til Drømmestipendet 2019

Thomas Mostue Berdal er nominert til Drømmestipendet 2019 i kategorien musikk fra Snillfjord kommune.

Thomas er 17 år, og går 2. året  på musikklinja ved Orkdal vgs. Han har elgitar som hovedinstrument, men behersker også andre instrumenter som bass, trommer, piano og klassisk gitar. Thomas ble nominert til Drømmestipendet fordi han viser gode tekniske ferdigheter på gitaren, og han spiller et bredt spekter av sjangre. Hjemme i kjelleren har han satt sammen et eget hjemmestudio. I kjelleren hjemme øves det, og Thomas eksperimenterer med innspillinger og miksing av musikk. Der øver også bandet Innocent, som han var med på å starte allerede på barneskolen.

Portretbilde_Thomas_M_Berdal.jpg

For å bli nominert til Drømmestipendet, må man oppfylle flere krav. I kategorien musikk må man f.eks. levere inn minst tre musikkopptak av seg selv, og man må vise god teknikk og musisering på sitt instrument. Man må også sende inn en søknad hvor man beskriver drømmen sin. Under kan du lese om drømmen til Thomas.

Drømmen

Jeg er også veldig interessert i å lære om hvordan musikk og forskjellige musikalske instrumenter fungerer, og jeg lærer hver dag mye forskjellig om gitar og andre instrumenter. Jeg har også laget meg en egen gitar for noen år siden, som jeg ble veldig fornøyd med. Fikk en gang et piano som var noe dårlig forfatning, jeg demonterte det for å finne ut hvordan det fungerte, stemte det og satte det sammen igjen.

Drømmen min er å bli den beste musikeren som jeg kan bli. Jeg ønsker å lære meg et så vidt spekter som jeg kan innen gitarspilling, musikk, låtskriving og bli en så allsidig musiker som mulig. Jeg drømmer virkelig om å kunne leve av musikk når jeg blir eldre, selv om det ikke nødvendigvis blir som fulltidsmusiker. Det hadde vært stort for meg å få en jobb innen musikk som for eksempel lydmann eller lydteknikker.

Jeg ønsker å stå på en scene og underholde folk samt komponere, spille inn, mixe, legge ut sanger som folk kan bli underhold av. Etterhvert bli et forbilde for flere som ønsker å drive med musikk.

Les mer om Thomas på drømmestipendets hjemmeside. Der ligger også linker musikkopptak av Thomas. 

Tips en venn  Skriv ut