ico textsize.png Tekststørrelse
ico contrast.png Kontrast

Offisiell åpning av Snillfjord Fysioterapi Trening & Friskliv

Tirsdag ble Snillfjord Fysioterapi Trening & Friskliv offisielt åpnet. Ordfører John Lernes klippet snora og erklærte det nye treningssenteret for åpnet.

Kommunefysioterapeut og ildsjel Zhivko Petrov orienterte de frammøtte om arbeidet som er gjennomført og om hensikten med kommunens satsing på Friskliv. Snillfjord kommune ønsker med denne satsingen å gi våre innbyggere et enda bedre tilbud. Kommunen har en klar strategi på å jobbe mer forebyggende i forhold til kjente livsstilssykdommer som overvekt, diabetes og tobakksskader. Det vil bli gitt tilbud om for eksempel kostholdskurs og røykesluttkurs. Ulike treningsgrupper vil få tilrettelagte treningsprogram. Åpningsbilde friskliv

Den nye treningssalen er en del av Snillfjord Omsorgssenter. Treningssalen er meget godt utstyrt og pasienter som går til vanlig fysioterapi vil selvsagt nyte godt av det nye tilbudet.

I tillegg til å være en frisklivssentral vil treningssalen være tilgjengelig for kommunens innbyggere. Lag og foreninger, bedrifter eller enkeltpersoner kan benytte seg av tilbudet på ettermiddag og kveldene fram til kl 20.00. Bestilling av treningstid gjøres foreløpig direkte til fysioterapeut Zhivko.  

Tips en venn  Skriv ut