ico textsize.png Tekststørrelse
ico contrast.png Kontrast

SOMMER I SNILLFJORD – HØSTFERIEAKTIVITET

Tirsdag 13. oktober tok vi turen til Arena opplevelser på Lade. Det var 35 unge fra 4. til 10. klasse, samt 4 ”voksne” som gledet seg til å se hva som ventet oss.
Når vi kom fram ble vi delt i 6 grupper, så skulle vi konkurrere. Vi fikk på oss sumobryterdrakt og brøt mot hverandre. Dette var ikke enkelt. Det var utrolig slitsomt, men veldig gøy! Falt man i gulvet var det ikke lett å komme opp igjen!

Vi hadde også gladiatorfight. Der måtte en fra hvert lag stå på en høy pidestall og prøve å få motstanderen ned ved hjelp av en kjempe Q-tips.

De lagene som ikke var i aksjon fikk spille fotball på kunstgressbanen. Dette viste seg å være så populært at mange spilte fotball i hele pausen!

Etter at matpakken var spist var det black-light fotball som stå på programmet. Her spilte vi fotball i mørket. Vi hadde på oss selvlysende vester, samt at målene var selvlysende. Vi spilte med en stor selvlysende myk ball. Her hjalp det ikke noe om du var god i fotball til vanlig! Midt i kampen fikk vi enda en utfordring da enda en ball havnet på banen. Vi ble også utfordret med lyd, lys, laser og røyk.

Dette ble en slitsom men utrolig artig dag! Det at aktivitetene foregikk i mørket gjorde at det var vanskelig å ta gode bilder.

”Sommer i Snillfjord” har nå arrangert tre aktiviteter i sommer og høstferien. Vi har fått positive tilbakemeldinger fra de som har deltatt og fra de som har tatt i mot oss på de forskjellige aktivitetene. Det har vært en glede å få lov til å være med på dette. Vi gleder oss allerede til neste år!

Takk til Anne Marit S. Røvik som har stått for alle forberedelsene. Dessverre kunne hun ikke være med på høstferieaktiviteten. Vi satser på at hun kommer på noe lurt også til neste år!

Bente Mostue
Snillfjord kommune
Tips en venn  Skriv ut